Meniul casei

În prezent Salon Georgia se remarcă prin calitatea produselor și serviciilor oferite clienților săi, mâncare excepțională, creativitate, flexibilitate și prezentare la standarde înalte, este un nume cunoscut datorită calității preparatelor, se folosesc numai ingrediente de cea mai bună calitate, legume proaspete, rețete diversificate pentru un echilibru alimentar.

În prezent având în vedere dotările din bucătărie cu cele mai performante utilaje, din bucataria noastră pleacă zilnic peste 1300 de porții către trei fabrici mari din zonă, fiecare cu peste 400 de angajați, fabrici preocupate de sănătatea angajaților, preocupate să asigure condiții optime de muncă și hrănire sănătoasă.

La unul din colaboratorii noștri care manifestă o reală grijă pentru hrănitul sănătos al angajaților am dezvoltat un program special, în fiecare zi de joi se servește pe lângă mâncarea gătită și o salată mare de fructe de sezon pe care oamenii s-au obișnuit să o primească și o așteaptă cu interes. Suntem în permanent contact cu beneficiarii noștri, am preluat mai multe chioșcuri de incintă unde servim masa fie în caserole cu porții ambalate individual, fie pe o linie modernă de servire în sistem self-service, cu servire pe farfurii. Suntem atenți la nevoile și gusturile clientului, diversitatea de preparate și garnituri fac ca ora mesei să devină o pauză așteptată cu interes.

În privința cateringului școlar avem colaborări cu școli care au clase speciale, clase cu program after school.

Alături de Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului (proiectul „Toți la grădiniță , toți în clasa I’’), am derulat un program de hrănire al copiilor în nouă școli simultan.

Considerăm important modul în care copiii pot fi educați pentru a alege să mănânce echilibrat, oferindu-le hrană diversificată care să respecte principiile unei alimentații sănătoase pentru copii. Suntem deschiși oricărei variante de colaborare care ar face posibilă atingerea acestui obiectiv.


Închirieri pentru evenimente

  • Mese dreptunghiulare
  • Mese rotunde
  • Fețe de masa albe
  • Scaune
  • Huse albe și eșarfe diferite culori pentru scaune
  • Veselă de porțelan
  • Tacâmuri inox
  • Pahare sticlă